ΚΕΡΙΑ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Δώστε λάμψη και ομορφιά στο γάμο, στη βάπτιση, σε κάθε δεξίωση που θα διοργανώσετε, και χαρίστε αξέχαστες στιγμές σε εσάς και στους καλεσμένους σας, με τα μοναδικά κεριά της Art Candle. Τα κεριά θα ομορφήνουν με την λάμψη τους κάθε event, κάθε συγκέντρωση. Συνδυάστε το χρώμα των κεριών με το θέμα της δεξίωσης. Τα κεριά δεξιώσεων Art Candle φωτίζ...

Δώστε λάμψη και ομορφιά στο γάμο, στη βάπτιση, σε κάθε δεξίωση που θα διοργανώσετε, και χαρίστε αξέχαστες στιγμές σε εσάς και στους καλεσμένους σας, με τα μοναδικά κεριά της Art Candle. Τα κεριά θα ομορφήνουν με την λάμψη τους κάθε event, κάθε συγκέντρωση. Συνδυάστε το χρώμα των κεριών με το θέμα της δεξίωσης. Τα κεριά δεξιώσεων Art Candle φωτίζουν ιδανικά της Χριστουγεννιάτικες συγκεντρώσεις ή κάθε ρομαντική βραδιά. Εναλλακτικά προσφέρετε ως δώρο ένα κερί γάμου ή βάπτισης στους αγαπημένους σας και τιμήστε τους στην αντίστοιχη ιδιαίτερη εκδήλωση της ζωής τους. Συνδιάζονται με ξύλινες ανθοστήλες γάμου ή βάπτισης, καθώς κ με τους αντίστοιχους ξύλινους κηροστάτες.

Περισσότερα

ΚΕΡΙΑ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ  Υπάρχουν 94 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • ΚΕΡΙΑ ΓΑΜΟΥ

  Χειροποίητα μεγάλα κεριά ιδανικά για γαμήλιο δώρο ή για την τέλεια διακοσμητική σύνθεση με κεριά για το γάμο σας! Πρωτότυπα καλλιτεχνικά σχέδια κεριών γάμου κ δεξιώσεων για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της προσωπικής σας ζωής. Βάζουμε στο γάμο σας μια ζεστή πινελιά που θα κάνει τη διαφορά με χειροποίητα κεριά ArtCandle...

  Δώστε λάμψη και ομορφιά στο γάμο που θα διοργανώσετε και χαρίστε αξέχαστες στιγμές σε εσάς και στους καλεσμένους σας με τα διακοσμητικά κεριά της Art Candle. Δώστε φως κ χαρά σε όλους, μέσα από την μεγάλη ποικιλία κεριών γάμου σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων. Περίτεχνα σχέδια για να εντυπωσιάσετε με το λεπτό σας γούστο, δημιουργώντας μια εξαιρετική διακόσμηση γάμου. Ιδανικά για την τέλεια γαμήλια σύνθεση σε συνδιασμό με τους ξύλινους κηροστάτες μας, σε χρωματισμούς και μεγέθη που ικανοποιούν και την πιο απαιτητική νύφη. Η έντονη παρουσία μας στο χώρο της διακόσμησης δεξιώσεων γάμου έχει την υπογραφή Art Candle.

  κερί γάμου Eliseκερί γάμου Isadorκερί γάμου Jearde

  κερια γαμου

 • ΚΕΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

  Ετοιμάζεστε για βάπτιση;

  Eίστε καλεσμένος σε βάπτιση κι αναρωτιέστε ποιο δώρο θα ικανοποιούσε την οικογένεια; Eίμαστε εδώ για σας!

  Τα πιο όμορφα και ξεχωριστά κεριά για βάπτιση είναι εδώ και περιμένουν να τα ανακαλύψεις μέσα από την πανέμορφη  συλλογή σκαλιστών χειροποίητων κεριών βάπτισης της Art Candle, σε απαλές κέρινες αποχρώσεις Baby Blue και Baby Pink. Εξαιρετικά βαπτιστικά σχέδια κεριών σε διαφορετικά μεγέθη με την απίθανη τεχνοτροπία της Art Candle.  Τα βαπτιστικά κεριά μας μπορούν να συνδιαστούν με τις αντίστοιχες μασιφ ξύλινες βάσεις κεριών και επιπρόσθετα μπορούμε να σας συμβουλέψουμε με ιδέες διακόσμησης, ώστε να συνδιαστεί τέλεια η τέλεση του μυστηρίου της βαπτίσεως ή η τέλεση γάμου-βάπτισης!

 • ΚΕΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ -...

  Τι και αν πέρασαν οι γιορτές; Τα καλά και ωραία δώρα πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για να τα δωρίσουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Για αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα από τα σκαλιστά χειροποίητα κερια της Art Candle που σας προτείνουμε.

  Σε αυτή τη κατηγορία θα βρείτε Δώρα για Ερωτευμένους. Δώρα Αγίου Βαλεντίνου, Πάσχα, Χριστουγέννων.

  κερι δωρο διακοσμηση

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 18 από 94 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 18 από 94 αντικείμενα