ΓΑΜΗΛΙΟΙ ΚΗΡΟΣΤΑΤΕΣ | ΑΝΘΟΣΤΗΛΕΣ ΓΑΜΟΥ

Οι γαμήλιοι κηροστάτες και τα κεριά γάμου της Art Candle αντικαθιστούν πλέον τις κλασικές λαμπάδες του γάμου στην εκκλησία και είναι μια πολύ ξεχωριστή επιλογή που θα καταπλήξει τους καλεσμένους. Εξαιρετικά σχέδια σε χρωματισμούς που μπορούν να συνδιαστούν με την διακόσμηση και να χρησιμοποιηθούν εξίσου ως γαμήλιες ανθοστήλες. Κηροστάτες ξύλινο...

Οι γαμήλιοι κηροστάτες και τα κεριά γάμου της Art Candle αντικαθιστούν πλέον τις κλασικές λαμπάδες του γάμου στην εκκλησία και είναι μια πολύ ξεχωριστή επιλογή που θα καταπλήξει τους καλεσμένους. Εξαιρετικά σχέδια σε χρωματισμούς που μπορούν να συνδιαστούν με την διακόσμηση και να χρησιμοποιηθούν εξίσου ως γαμήλιες ανθοστήλες. Κηροστάτες ξύλινοι, σε οικονομικές τιμές, έτσι ώστε να μην αποτελούν μια απαγορευτική πολυτέλεια! Οι προσιτές μας τιμές δίνουν την δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας να απολαμβάνουν προίόντα εξαιρετικής αισθητικής, οικονομικοί κηροστάτες δεν σημαίνει φθηνοί, όταν η υψηλή μας ποιότητα αναδύει μια αίσθηση υπεροχής, πλούτου και ευημέριας!

Ξύλινοι μασίφ κηροστάτες γάμου. "PATINA" βαφή σε διάφορα χρώματα λευκό, παστέλ, ασημί, σκουριά, χρυσό, ώστε να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του χώρου, είτε πρόκειται για θρησκευτικό είτε για πολιτικό γάμο. Συνοδεύονται κατ' επιλογήν με γαμήλια ή διακοσμητικά κεριά από τις αντίστοιχες κατηγορίες.  Η ιδανική λύση για το μελλόνυμφο ζευγάρι που θέλει να ξεχωρίζει η γαμήλια τελετή.

Περισσότερα

ΓΑΜΗΛΙΟΙ ΚΗΡΟΣΤΑΤΕΣ | ΑΝΘΟΣΤΗΛΕΣ ΓΑΜΟΥ  Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα