Το προφίλ της Art Candle

Η Art Candle σας καλωσορίζει σε ένα μαγευτικό κόσμο του κεριού.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν όταν μέσα από την αγάπη μας για την τέχνη δημιουργήσαμε ένα μικρό καλλιτεχνικό εργαστήρι χειροποίητων κεριών, βρίσκοντας έτσι τον δικό μας τρόπο δραπέτευσης από την ρουτίνα της καθημερινότητας
Η απήχηση που είχε το εγχείρημα αυτό μας οδήγησε στην γέννηση της Art Candle, δίνοντας έτσι σε όλους την δυνατότητα να ταξιδέψουν μαζί μας, στις μοναδικές μας δημιουργίες.

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με μεράκι και φαντασία αποκλειστικά από μας, με φρέσκια ματιά στην διακόσμηση και την επιλογή των σχεδίων. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των κεριών(παραφίνη, χρώμα, φυτίλι, Glaze) προέρχονται από την Ευρωπαϊκή ένωση αναγνωρισμένες διεθνώς και διασφαλισμένες με πιστοποιητικά ποιότητας DIN EN ISO 9001 για θέματα υγείας & ασφάλειας. 


Στην Art Candle εξυπηρετούμε μια ευρεία γκάμα πελατών όπως: καταστήματα χονδρικής και λιανικής πώλησης, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, διοργανωτές γάμων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς επίσης και εταιρείες που εξειδικεύονται στα επαγγελματικά δώρα. 

O συνεχής εμπλουτισμός των κωδικών μας με πάνω από 500 κωδικούς, συνδυασμών χρωμάτων  και σχεδίων σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες, ειναι σίγουρο κάποιο από αυτά θα ταιριάζει απόλυτα στον δικό σας μοναδικό χώρο. 
 
 

Προσοχή στην γνησιότητα

Για την πιστοποιηση τον προϊόντων  της η  ART CANDLE έχει προχωρήσει στην κατασκευη σφραγίδας γνησιοτητας,  ώστε ο πελάτης να μπορεί να διακρίνει την προέλευσή του. Αυτό πραγματοποιείται με την αναγραφή του εταιρικού σήματος της ART CANDLE σε κάθε προϊόν.  Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης, θα μπορεί να είναι σίγουρος ότι το Κερί του είναι αποκλειστικής παραγωγής της ART CANDLE