Τρόποι Πληρωμής

2. Μεταφορά ή Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η εξόφληση των παραγγελιών σου μπορεί να γίνει με μεταφορά ή κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς της ART CANDLE. 

Εφόσον επιλέξεις ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα σου σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με την παραγγελία σου στο οποίο θα αναφέρονται o τραπεζικος λογαριασμος της ART CANDLE στον οποίο μπορείς να κάνεις κατάθεση. 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου, και για σκοπούς συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά τραπεζικά πρότυπα που ισχύουν από 01/01/2007, οι αριθμοί λογαριασμών παρατίθενται και σε μορφή IBAN (International Bank Account Number). 

2.1 Κατάθεση σε Ταμείο Τραπέζης

Μπορείς να καταθέσεις το ποσό της παραγγελίας σου σε λογαριασμο της ART CANDLE, συμπληρώνοντας το Ονοματεπώνυμο που δήλωσες στη φόρμα παραγγελίας (Καταθέτης) και σαν αιτιολογία-περιγραφή «Τον κωδικό παραγγελίας σου (π.χ. #003572)». Η αναγραφή των παραπάνω στοιχείων είναι απαραίτητη. 

2.2 Κατάθεση σε ALPHA BANK 

Αν τηρείτε λογαριασμό στην ALPHA BANK στην οποία διατηρούμε λογαριασμό, η εξέλιξη της παραγγελίας σας επεξεργάζεται αμέσως χωρίς καμία καθυστερηση, και λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail, για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ενδεχομένως η διαδικασία ολοκλήρωσης να καθυστερήσει  μια εργάσιμη μέρα
3. Aντικαταβολή (Μόνο Μετρητοίς)

Η πληρωμή των προϊόντων σου μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους . Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας και μόνο για αξία αγορών που δεν υπερβαίνει τα πεντακόσια (500) ευρώ. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σου ζητηθεί να υπογράψεις το δελτίο παραλαβής και να παραδώσεις στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές). Σημειώνεται ότι οι ταχυμεταφορείς δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν χρήματα, αν το ποσό που τους παραδοθεί υπερβαίνει το οφειλόμενο, οπότε φροντίσε να έχεεις πάντοτε το ακριβές ποσό κατά την παραλαβή της παραγγελίας σου. 

4. Παραλαβή και πληρωμή από τα καταστήματα ART CANDLE.


Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημα στην Καστοριά.